Tannlege Boris Guenther Woelk

Boris fikk sin tannlegeutdanning i Freiburg/Tyskland og ble ferdig i 2006. Etter 6 måneder i arbeidslivet i Tyskland hadde Boris lyst på et eventyr og begynte sammen med sin daværende samboer (nå kone) Anke som offentlig tannlege i Sykkylven/Møre og Romsdal.

Etter 1,5år begynte Boris å jobbe privat og etter 4 år på Vestlandet lengtet han etter sola og flyttet for et 2 års opphold til Sørlandet. I 2014 giftet han seg med Anke, flyttet til Vestfold for å bosette seg og overtok driften av Linden Tannklinikk.

Boris har også tatt en utdanning som økonom og er dermed kvalifisert og ansvarlig for den daglige driften av Linden Tannklinikk.

I tannlegejobben er Boris en rolig behandler som liker å jobbe etter en plan. Han gjør det meste fra forebyggende behandling, plastfyllinger, tannerstatning og implantatbehandling. Han har en godkjenning for implantatprotetikk med trygdestødnad fra HELFO. (Høres veldig rart ut og det betyr i enkle ord at han kan sette kunstige tenner på kunstige tannrøtter og en del av regningen betaler NAV/HELFO hvis forholdene ligger til rette.) Dette krever et tett samarbeid med spesialist i oral kirurgi, en flink tannteknikker og tannlegen som utfører/planlegger protetikken.
Behandlingen går gjerne over et tidsperspektiv på flere måneder, men det er helt genialt til å erstatte tapte tenner. Hvis det er noe han ikke kan, finner han sikkert noen som kan hjelpe til.