Tannlege Anke Woelk

Anke ble ferdig med sin tannlegeutdanning i 2004 i Freiburg im Breisgau i Sør-Tyskland.
Hun har alltid hatt lyst å jobbe utenlands og flyttet til Sykkylven/Møre og Romsdal i 2007 sammen med Boris.

Først jobbet hun der på den offentlige tannklinikken. Etter hvert startet hun å jobbe privat på Sunnmøre. Etter 5 år flyttet hun til Farsund hvor Boris og hun jobbet på en privat klinikk.

Så fant de ut at de ville jobbe i egen klinikk og i 2014 var året for det. Ikke bare at de giftet seg og fikk sitt 3. barn sammen, men de kjøpte også klinikken i Horten og har siden da drevet Linden Tannklinikk.

Anke er en rolig behandler som tar spesielt hensyn til pasienter som ikke trives så godt i tannlegestolen. Hun har kurset seg i angstbehandling og tar godt vare på pasientene sine.

Ellers utfører hun det meste av „vanlig omfattende tannbehandling“ som fyllingsterapi, protetikk (kroner, broer, proteser), periodontittbehandling („pyrea“) og kirurgi. Når en pasient trenger et implantat så henviser hun til Boris som også kan utføre implantatprotetikk med trygdestødnad.

I fritiden har hun nok å gjøre med å følge opp sine tre barn med forskjellige fritidsaktiviteter, hun er sosial, liker å gå på tur med hunden sin og har et verv i Fagerheim og Falkensten skolekorps som hun synes er veldig gøy.