Om oss

Linden Tannklinikk tilbyr omfattende og moderne tannbehandling, fra grundig undersøkelse med digitale røntgenbilder til komposittfyllinger («hvite fyllinger»), tannbleking, rotfyllinger,  tannerstatning med implantater, kroner, broer og proteser og enkel tannregulering. Selvfølgelig kan vi også hjelpe deg hvis en tann må trekkes. Dessuten så utfører vi behandling mot periodontitt («tannkjøttssykdom»).

Vi utfører også puss og polering av tenner med Air Flow. Ønsker du bedøvelse „uten sprøyte“ har vi The Wand og Calaject. Tannlege Boris Woelk kan hjelpe deg å få en ny tann – han setter både implantater og kronen på implantatet.
For behandlinger som ikke utføres i våre lokaler vet vi hvilke dyktige kollegaer vi kan henvise deg til.
Vi er klare over at det ikke er alle som føler seg bekvem når de skal til tannlegen. Men det kan gjøres noe mot «tannlegeskrekk» og vi kan hjelpe deg med dette!
Tannlege Anke Woelk har ekstra kompetanse rettet spesielt mot denne pasientgruppen.

Vi har per i dag tre behandlingsrom med nytt og moderne utstyr, digitalt røntgen samt et digitalt OPG (et røntgenapparat til å ta bilder av alle tenner/kjeven). Vi bruker også en intraoral skanner til å ta digitale avtrykk av tenner.